9.8.10

Allerlaatste Sincfalamuseumnocturne met Ier & Gunter

Op donderdag 12 augustus is Sincfala, het museum van de Zwinstreek, voor de laatste keer deze zomer tot 22 uur open. Om 18.30 en 19 uur start in de grote zaal van het Oud Schoolgebouw een gids met een rondleiding in ondermeer de zomertentoonstelling 'Zwinstreek in VERVOERing'. Kinderen kunnen op eigen houtje aan de slag. Samen met Fonske gaan ze dit jaar op schattentocht. Het plan ligt klaar om op een avontuurlijke, leuke en speelse manier het museum te ontdekken. Behendigheid is troef met een circuit van volksspelen. Deze spelen zijn er natuurlijk voor jong en oud. Voor een drankje kunt u tussendoor terecht aan de bar. Om de dag af te sluiten serveert Museum Sincfala om 20 uur een live optreden in de marinetent.
Het vierstemmig gemengd koor Ier & Gunter steelt er uw tijd met liedjes en dromen van de zee, het water, gedoemde liefdes en de waterlanders. Ier & Gunter is ook gemengd qua repertoire. Het repertoire bestond oorspronkelijk enkel uit Engelse en Ierse shanties. Intussen staan ook de Italiaanse, Franse, Spaanse liederen over de zee op het menu.


Toegang: 2 EUR - kinderen beneden 12 jaar gratis. Gratis drankje voor wie inschrijft in de mailinglist.Voor alle info: http://www.sincfala.be/