15.8.10

Club Beloften verloren met 3-0 van FC Knokke

In het weekend hebben de beloften van Club met 3-0 hun oefenmatch tegen eersteprovincialer FC Knokke verloren. Alhoewel Knokke de huidige ploeg van Sven Vermant is, nam die voor de gelegenheid plaats op de Brugse bank. Club startte met de nieuwkomers De Feyter, de broers Schaessens en Vandewalle in de basiself. Na tien minuten kopte Gano een voorzet van De Feyter aan de tweede paal over. Enkele minuten later gaf Vansteenkiste de voorzet naar Gano, maar de aanvaller kopte de bal deze keer naast. Op slag van rust kreeg Knokke een penalty na het neerhalen van een speler in de zestien meter. Bruning opende de score voor de thuisploeg. Club begon de tweede helft met drie wissels en ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. De goal viel echter aan de overkant: op corner kopte Van Nieuwenhuyse de 2-0 tegen de netten. Vijf minuten voor tijd viel het derde thuisdoelpunt: Roels stond bij een tegenaanval alleen in de zestien, besloot tot tweemaal toe op Maes, maar de derde keer belandde de bal toch binnen.

Doelpunten: 44' Bruning (penalty, 1-0), 57' Van Nieuwenhuyse (2-0), 85' Roels (3-0).