27.7.11

‘Fuerza Bruta’ in aantocht naar Knokke-Heist

Nu vrijdag 29 juli start de technische ploeg van het showspektakel Fuerza Bruta met de opbouw van het tentencomplex op het asfaltterrein naast het station van Knokke. Daar komt een tentenstructuur van 36 meter lang, 38 meter breed en 14 meter hoog. De constructie is speciaal ontwikkeld voor deze show waarbij ingenieuze elektronische apparatuur de ophanging en sturing van alle bewegende elementen regelt. Als alles volgens wens verloopt zou maandagmorgen 1 augustus het dak van dit reusachtige tentencomplex op volle hoogte komen en een hele maand lang de Knokke-Heistse skyline domineren. De voorstellingen vinden plaats vanaf 5 augustus. De artiesten en de administratieve medewerkers van Fuerza Bruta logeren heel de maand in de Laguna Beach. Het spektakel maakt trouwens gebruik van een draadloos Wifi-netwerk, dat van cruciaal belang is voor de show. Niet alleen de controle van de toegangstickets via barcodescanners, maar ook de mengpanelen en lichteffecten worden via Wifi aangestuurd.

Gezocht: Jobstudenten
Human Supports, een recruteringsbureau voor horecapersoneel, is voor augustus op zoek naar jobstudenten die willen meewerken aan het Fuerza Bruta. Jongeren die de uitdaging willen aangaan om de handen uit de mouwen te steken in een unieke internationale en artistieke omgeving, kunnen contact opnemen met Nancy Corbeels via oostende.horeca@humansupports.be of tel. 059 36.00.36.
Tickets
De ticketverkoop draait momenteel op volle toeren. Inmiddels zijn een aantal shows zelfs al vrijwel uitverkocht. Boeken kan via http://www.sherpa.be/ of 0900/69.001 of bestel uw tickets (45 EUR exclusief reservatiekosten) via de gratis publieke pc’s in de bibliotheek Scharpoord of de infokantoren van Toerisme. Het gemeentepersoneel helpt u graag op weg! Voor Vip-tickets en speciale arrangementen op maat, contacteer http://www.sherpa.be/ Bedrijven vanaf 20 personen kunnen rechtstreeks contact opnemen met traiteur Cardinal, Lieven Bauwensstraat 22b, 8200 Brugge, info@cardinal.be , T: +32/(0)50/39.06.21, http://www.cardinal.be/