7.3.13

Knokke-Heistenaars kunnen vrijdag al inschrijven voor Zwintriathlon

De algemene inschrijvingen voor de Generali Zwintriathlon starten op maandag 15 april om 19.30 uur. Mààr mensen die in Knokke-Heist of Sluis zijn gedomicilieerd kunnen reeds vanaf vrijdag 8 maart inloggen en het inschrijvingsformulier vervolledigen en verzenden. Deze stressloze voorinschrijvingsperiode loopt tot en met maandag 8 april. Zoals men van een alerte boswachter mag verwachten, wordt de lijst met voorinschrijvingen van inwoners van Knokke-Heist na 8 april ter controle voorgelegd aan de dienst bevolking. Om deze controle nauwkeurig te kunnen uitvoeren moet u het formulier met uw persoonlijke gegevens aanvullen met uw rijksregisternummer. De Zwintriathlon krijgt op woensdag 4 september z’n beslag. De vzw Stedelijk Sportcentrum Knokke-Heist organiseer dan namelijk alweer de 15de editie.  

Info Voorinschrijvingsrecht
Voorinschrijvingsperiode voor inwoners van Knokke-Heist en Sluis vanaf 8 maart om 9.00 uur tot en met 8 april om 17.30 uur. Een inschrijving bestaat uit 2 handelingen: de administratieve aanmelding (1) en de betaling van het inschrijvingsgeld (2).

(1) De administratieve aanmelding.
De administratieve aanmelding kan uitsluitend via www.zwintriathlon.be . Surf naar de site, log in met uw gebruikersnaam en paswoord, controleer uw persoonlijke gegevens, vervolledig uw persoonlijke gegevens met uw rijksregisternummer (cfr. achterzijde identiteitskaart) en verstuur het inschrijvingsformulier.
(2) De betaling van het inschrijvingsgeld.
Maak ruim voor 8 april het gepaste inschrijvingsgeld over op rekeningnummer IBAN BE95 0682 4652 8658 (BIC: GKCCBEBB) (Belfius - België) met vermelding Generali Zwintriathlon 2013 + je naam en voornaam. Een gelicentieerde deelnemer betaalt € 35,00, een niet-gelicentieerde deelnemer betaalt € 40,00.
De lijst met de ontvangen betalingen zal vanaf 12 maart te raadplegen zijn op de website, pagina editie 2013/betalingen deelnemers. Deze lijst wordt elke werkdag geactualiseerd.
Een inschrijving is pas definitief als beide voorwaarden (1) + (2) tijdig volbracht zijn.
De lijst van de definitieve deelnemers zal ten laatste op dinsdag 16 april vanaf 19.30 uur opwww.zwintriathlon.be gepubliceerd worden.