30.5.13

Ladies Fun Ride Knokke-Heist op 16 juni

Op zondag 16 juni wordt in Knokke-Heist de tweede editie van de Ladies Fun Ride gehouden, een fietstocht exclusief voor vrouwen. De start en aankomst is net zoals vorig jaar aan Sporthal Laguna (Krommedijk 32). De twee fietstochten van 35 en 75 km doen onder andere een stukje Nederland en een stukje zeedijk aan.

Na een welkomstkoffie of -thee kunnen de deelneemsters starten tussen 8 en 11.30 uur. Onder andere Olympisch medaillewinnares Gella Vandecaveye zal aan de start staan. Ook de 10 Ride2Barca ladies die in augustus van Gent naar Barcelona fietsen en geld inzamelen voor de strijd tegen borstkanker zijn van de partij.  Wie kiest voor een Deluxe inschrijving kan bij aankomst nagenieten van allerlei verwennerijen zoals een lekkere brunch, een proevertje Barza Cava en een goodiebag. Er is ook mogelijkheid tot massage en gezichtsverzorging.

Na de fietstocht wordt van alle deelneemsters nog een toffe ‘I love my bicycle’ foto genomen en kunnen de dames nagenieten op het terras of aan de cavabar. Een deel van de opbrengst gaat voor het tweede jaar op rij naar Think-Pink, de nationale campagne in de strijd tegen borstkanker.