31.7.13

Carrefour Strandloop Heist

Op vrijdag 09 augustus wordt in Heist de 2de Carrefour strandloop van de zomer 2013 georganiseerd. Dit is na de Zwemloop Sluis, de Carrefour strandloop in Knokke en het zeezwemmen het 4de evenement in rij van een spetterend zomersportseizoen.

De start- en aankomstlocatie van deze massasportklassieker is gelegen op het strand Heist west t.h.v. nieuw sportstrand Heist (voorheen site Zeilclub VVW Heist). Net zoals bij de Carrefour Strandloop Knokke kunnen de deelnemers kiezen tussen 2, 5 of 10 km lopen langs de laagwaterlijn.

De kids starten opnieuw als eerste om 18.45 uur en lopen 2 maal 500 meter richting de Parkstraat. Klokslag 19.30 uur wordt door  Schepen van Sport, Dhr. De Vlamynck het startsignaal gegeven voor de overige afstanden. De deelnemers aan de 5 km lopen tot aan het Casino van Knokke en terug. De deelnemers aan de 10 km lopen door tot aan De Wielingen.

De klassieke ingrediënten van deze succesformule blijven behouden. De tijdsregistratie ((enkel voor 5 en 10km) gebeurt elektronisch. Elke deelnemer ontvangt aan de aankomst een drankje en een medaille en heeft op basis van het borstnummer 50% kans op het winnen van een prijs in natura. Verder zijn er kleedkamers en een vestiaire voorzien. Deelnemers kunnen zich achteraf gratis douchen in sportcentrum Laguna, Krommedijk 32.

Ook dit jaar kan men zich terug vooraf inschrijven via www.knokke-heist.be . Dit kan nog tot en met maandag 5 augustus voor slechts € 2,00 (€ 1,00 voor de 2 km). Daginschrijvingen zijn ter plaatse mogelijk van 18.00 tot 19.15 uur. Bij de daginschrijvingen betaal je € 1,00 meer. De lage inschrijvingsprijs en het zomerse karakter maken van de Carrefour strandloop een echt familiaal sportgebeuren. We hopen om het succes van de Carrefour Strandloop Knokke in juli te herhalen en opnieuw  1200 sportieve deelnemers te mogen verwelkomen aan de start van de Carrefour strandloop in Heist.

Info: Sportdienst Knokke-Heist, E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
tel 00 32 (0)50 630 480  strandlopen@knokke-heist.be