30.7.13

Park De Vuurtoren in Met vier in bed op tv

Siska Leten van Park De Vuurtoren in Heist heeft eind mei deelgenomen aan opnames van het TV-programma “Met vier in bed” (een programma op VTM blijkbaar). De uitzendingen zijn voorzien op maandag 5,  dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 augustus, telkens om 21 uur. Op 8 augustus maak je niet alleen kennis met de vernieuwde infrastructuur die Park De Vuurtoren de voorbije 3 jaar heeft gerealiseerd maar zie je de deelnemers ook kiten in het watersportcentrum Anemos in Duinbergen.

Vier koppels die zelf een B&B uitbaten, verblijven een dag en een nacht in het gastenverblijf van hun collega’s en geven een beoordeling. Ze hebben aandacht voor zowel de accommodatie, het onthaal, de streek en zelfs de bezienswaardigheden. Ieder koppel vertaalt zijn appreciatie in de vorm van ‘bedjes’, die worden uitgedeeld op een schaal van 1 tot 5. De B&B die het grootste aantal bedjes in de wacht sleept, wordt uitgeroepen tot winnaar van de week.
 

Anders dan vorige seizoenen worden er dit jaar ook andere vormen van toerisme aangesneden, tijdens de binnenlandse themaweken. Hoe runnen Vlamingen bijvoorbeeld een camping? Betekent een overnachting op een boerderij totale ontspanning in harmonie met de natuur? Wat kunnen gasten verwachten wanneer ze een verblijf in een kasteel boeken of wanneer ze een gastronomisch weekend reserveren? Je ontdekt het in Met Vier in Bed.