14.8.13

Finale Beach Soccer in Knokke-Heist

Komend weekend, 17 & 18 augustus, vindt op het strand van Knokke-Heist de grote finale van het Kampioenschap Belgium Beach Soccer plaats. Iedereen kan bij het Heldenplein in Heist de ploegen aanmoedigen.  Beach Soccer of strandvoetbal is de zomerse variant van 's werelds populairste sport: Voetbal. Door het zachte, moeilijk bespeelbare zand en het relatief klein veld (30 op 40 meter) ontstaat automatisch een dynamisch duel, waarbij de spelers ons laten genieten van hun meest technische trucjes, spectaculaire omhalen en heel wat doelpunten. Tevens worden de spelers hun lenigheid, improvisatie en persoonlijke vaardigheden getest in het losse zand. De teams, bestaande uit 5 spelers (de doelman inbegrepen), strijden blootsvoets, 2x12 minuten, om de felbegeerde titel. De zomerse cocktail van aangename temperaturen, opzwepende zuiderse muziek, zee en strand, zorgen voor een gezellige vakantiesfeer onder de deelnemers en de toeschouwers!

Programma zaterdag

KIDS CLINIC           zaterdag van 12H30 tot 14H

Ben je ook onder de indruk van de ontzagwekkende omhalen en de andere technische manoeuvres op het zand? Zou je graag je voetbalvriendjes imponeren met enkele indrukwekkende trucjes? Neem deel aan één van onze Kids Beach Soccer Workshops. Op een leuke speelse manier leren jullie de kneepjes van het vak en worden jullie omgetoverd tot ware voetbalprofessionals.

ESPINOZA               zaterdag om 12H tot 12H30

Deklattrappen, wedstrijd onder de spelers.

Programma zondag

KIDS PENALTY CUP       zondag van 15H30 tot 16H30      GRATIS DEELNAME

Welke jonge voetballiefhebber droomt er niet van het eens op te nemen tegen een grote voetbalster! Op de Beach Soccer heb jij de kans eens in de spotlights te staan…
Ex-Rode Duivels Gilles de Bilde en Philippe Vande Walle dagen jullie uit in een heuse Penalty Cup!
Alle kinderen (jongens en meisjes) zijn van harte welkom! Gebruik je sterallures en breng je fans en supporters mee. Er zijn leuke prijzen te winnen en niemand gaat met lege handen naar huis. Bovendien vinden jullie als aandenken vast en zeker een leuke actiefoto terug op de Belgium Beach Soccer facebook pagina.
FINALE WEDSTRIJD serie A     zondag van 16H30
Strijd om de titel: Belgisch Kampioen Beach Soccer 2013

ALL STAR GAME                zondag van 17H30
Wedstrijd België – Nederland

Team van ex-internationals uit België en Nederland gaan de strijd aan in het zand.