16.8.13

Magabook Knokke Actueel: luxe-editie vol lifestyle en real estate

Knokke Actueel pakt in zijn augustus-decembernummer uit met een ‘magabook’ in plaats van het bekende glossy magazine. Het gaat om een uitgave die zich tussen een magazine en een boek in bevindt. De luxueuze editie bulkt uit van nieuws over lifestyle en real estate. U vindt de gloednieuwe uitgave bij de betere boekhandel. Kostprijs: 4,95 euro.

Het magabook kan langs beide zijden gelezen worden. De ene voorzijde leidt u naar 115 pagina’s lifestylenieuws uit Heist, Duinbergen, Het Zoute, Westkapelle en Ramskapelle. De andere voorzijde brengt u 65 pagina’s real-estate-nieuws: immo, bouwen, verbouwen, interieur en outdoor.

Lifestyle
Het lifestylegedeelte opent met een voorwoord door schepen van Toerisme Anthony Wittesaele en een woordje van de uitgeefster van Knokke Actueel – Heist Actueel, Annick Reynders. Het magabook puilt uit van lifestylenieuws over Leytens Fashion Jewelry, brillentrends, Procor, de Raad voor Lokale Economie en Taghazoute. Verder komen ook de Knokke expats aan bod en is er met Christo ruimte voorzien voor Art in Knokke. Maar ook volgende zaken vindt u er terug: ‘people of style’ Nathalie Camerlynck van Lakeside en Nathalie Baeten van Zoute Grand Prix, fashion style Scara, mini Mondo fotoshoot kids, culinaria met Lucy Chang, de pop-up shops van Ugg, Imagin en BMW Belux, celebrities Paris Hilton en Mireille Mathieu, de movie special rond The White Queen en sport met Arch 2 arc. Tot slot komen ook talloze evenementen aan bod en vindt u er nog enkele belangrijke zomerse hoogtepunten terug.

Real estate

Naast een voorwoord door Kris Demeyere, schepen van stedenbouw, landbouw en waterbeheersing, vindt u er ook een woordje van de uitgever door Stefanie Siau, verantwoordelijke Real Estate – Knokke Actueel / Heist Actueel. U kunt er verder alles lezen over het project van de A11, ‘people of style’ Luc Declercq en Lieven Musschoot, home decor RR Apart, de geschiedenis van het Memlinc Palace Hotel, nieuwe fiscale maatregelen, het Ferlin Interieur en Goesting in Knokke-Heist. Het real estate gedeelte wordt afgesloten door een column over sigaren voor iedereen.