13.8.13

Rooftop Yoga bij Lakeside Paradise

Het mooie weer blijft zorgen voor exotische mogelijkheden, ook op Yoga gebied, waar Lakeside Paradise uitpakt met “Rooftop Yoga” bij opkomende of ondergaande zon. Dit alles onder leiding van Lucie Hoffman. Op haar vele reizen in het Oosten kwam ze in contact met een andere levensstijl, waar yoga harmonieus een plaats in vond. De laatste jaren heeft Lucie tijdens de koude wintermaanden in India een tweede thuis gevonden, waar ze samen met haar vriend Jelle meewerkt in het sociaal project SISP. India is de bakermat van de yoga en dan ook dé plaats bij uitstek om yogacursussen te volgen bij diegenen die yoga met de paplepel hebben meegekregen. In 2011 behaalde Lucie ook haar internationaal erkende diploma tot yogaleraar, na een intensieve training in Kollam, Zuid-India.  Lucie baseert zich tijdens haar lessen voornamelijk op de traditionele Hatha yoga, doorprikt met invloeden van de populaire Sivananda yoga.

De sessies worden gehouden iedere  donderdagavond (19.00-20.15u) en iedere zondagochtend (08.30-9.45u). Op zondagmorgen kan dit gecombineerd worden met een sportief Bio ontbijt, op donderdagavond met een bio-diner aan de oevers van Het Duinenwatermeer. Ook combinatie met authentieke Thaise sportmassage mogelijk, terwijl sportoase zwembad (met diverse sauna’s) maar enkele stappen verwijderd is.

Prijs ? 12 € per les of 100 € voor een 10-lessen reeks (geldig voor 3 maanden).Gelieve steeds op voorhand je plaats te reserveren en dit ten laatste daags voor de les.Reserveren doe je door een sms (0494/756473) of een mailtje (lakesideyogalucie@gmail.com) te sturen naar Lucie.
Van zodra de temperaturen naar beneden gaan verhuizen we naar de polyvalente zaal waar speciaal voor de gelegenheid een Bamboe parket wordt aangelegd.